Grisefjøs brant ned i Vestfold

Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Røykdykkere fra brannvesenet fikk reddet ut alle grisene.

Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB.
Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB. Vis mer
Publisert

Det var full fyr på stedet da nødetatene kom til stedet noen minutter etter meldingen klokken 6.25 tirsdag morgen. En time senere konsentrerer brannmannskapene seg om å hindre spredning til nærliggende hus på gården.

– Grisefjøset er tapt, vår innsats går på å skjerme boligen og en sidebygning. De evakuerte grisene er i en tralle, mens noen er frittgående på jordet. Når taket nå er brent av er strålevarmen redusert og vi hindrer spredning til boligen og sidebygningen, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons.

Antallet gris i låven var langt lavere enn først opplyst, anslagsvis 40.

– De på gården har gjort fantastisk jobb med å evakuere grisene før vi kom til stedet. Røykdykkerne fikk ut de siste ti, sier Gibbons.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer