Grillpølser fra Coop og First Price tilbakekalles

Coop tilbakekaller Xtra grillpølser på grunn av mistanke om listeria i produktet. First Price grillpølser tilbakekalles av samme grunn.

Coop tilbakekaller Xtra grillpølser på grunn av mistanke om listeria i produktet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Coop tilbakekaller Xtra grillpølser på grunn av mistanke om listeria i produktet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilbakekallingen gjelder produkter merket med best-før-dato: 22.04.2023, 23.04.2023 og 24.04.2023, opplyser Coop.

– Varene er fjernet fra butikkhyllene, men noen kunder kan likevel ha fått kjøpt produktet. Listeria vil dø ved tilstrekkelig varmebehandling, men det finnes jo de som spiser kalde pølser, og vi ønsker derfor å varsle våre kunder da de skal kunne stole på at de produktene de handler hos oss, er trygge, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

First Price-pølsene som trekkes tilbake, har best-før-dato 22.04.23, 23.04.23 og 24.04.23.

Pølsene det gjelder, er kun solgt i Vestland og Møre og Romsdal. Produktet er allerede fjernet fra butikk, opplyser Unil.

UNIL tilbakekaller First Price grillpølser etter funn av listeria. Produktet er kun solgt i Vestland og Møre og Romsdal. Foto: UNIL / NTB
UNIL tilbakekaller First Price grillpølser etter funn av listeria. Produktet er kun solgt i Vestland og Møre og Romsdal. Foto: UNIL / NTB Vis mer

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer