Grevstad trekker seg som styreleder i Brann – hadde ikke tillit

Birger Grevstad trekker seg som styreleder i Brann etter evaluering av sesongen torsdag. Grevstad hadde ikke flertallets tillit.

Birger Grevstad trekker seg som styreleder i Brann. Foto: Marit Hommedal/bNTB
Birger Grevstad trekker seg som styreleder i Brann. Foto: Marit Hommedal/bNTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser Brann om på sin egen nettside :

«Under punktet om evaluering av styrets arbeid, ba styreleder Birger Grevstad om styrets tillit, noe flertallet av styret ikke hadde. Styreleder tok beslutningen til etterretning og valgte å fratre sitt verv umiddelbart,», opplyser klubben.

Grevstad har sittet i styret i Brann i sju sesonger. Seks av dem har vært som nestleder og én som leder. I den perioden har Brann rykket opp og tatt to medaljer.

«Styret er ikke ferdig med sin evaluering av året, og arbeidet fortsetter de nærmeste dagene», skriver klubben.

«SK Brann takker Birger Grevstad for innsatsen og arbeidet han uselvisk har lagt ned for klubben.», heter det videre i pressemeldingen.

Nestleder Siv Skard rykker opp som ny styreleder.

Onsdag ble en trøblete sesong avsluttet med nedrykk i den dramatiske kampen mot Jerv. Der ble 1-1 ved full tid til 4-4 etterfulgt av en straffesparkkonkurranse Brann til slutt tapte 7-8.

I tillegg til svake resultater har den mye omtalte nachspiel-saken preget Bergen og Brann. Skandalefesten på Brann stadion ble holdt natt til 10. august. Den førte til at totalt tre spillere forlot bergensklubben, mens de ni øvrige Brann-deltakerne fikk en skriftlig advarsel.

Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen og sportssjef Rune Soltvedt har også måttet gi seg i klubben.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer