Gravid kvinne knivdrept i Danmark

En 37 år gammel gravid kvinne ble drept med flere knivstikk i den danske byen Holbæk sent torsdag kveld. Barnet overlevde angrepet. Ingen er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.10.

– Vi fikk melding om et pågående overfall. Vi var raskt på stedet med en patrulje som fant kvinnen hardt skadd av flere knivstikk. Hun ble erklært død da hun ankom sykehuset, sier vaktsjefen i Midt- og Vestsjællands politi til Ritzau.

Kvinnen, som nettopp var ferdig på jobb, satt i bilen sin og ble dratt ut av gjerningsmannen, ifølge politiet. En forbipasserende ble vitne til angrepet og forsøkte å stanse det.

– En forbipasserende kvinne forsøkte å gripe inn og tok fatt i gjerningsmannen, men hun kunne ikke forhindre drapet, sier vaktsjefen. I en pressemelding fredag morgen opplyste politiet at kvinnen var gravid, og at barnet var i live.

Vaktsjefen sier til Ritzau at barnet er innlagt på sykehus, men han ønsket ikke å gi detaljer om hvor langt på vei kvinnen var. Politiet er til stede med store ressurser fredag, og det har gjennom natta blitt gjort søk med hund i området.

Politiet har ingen konkrete mistenkte.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer