Glimt advarer supporterne i Roma: – Ikke gå alene

Bodø/Glimt-fansen oppfordres til å gå i sivilt før kampstart på Stadio Olimpico i den avgjørende kvartfinaleduellen mot Roma i conferenceligaen.

Glimt-fansen har fått mange oppturer i Europa. Torsdag kveld venter Roma i den evige stad. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Glimt-fansen har fått mange oppturer i Europa. Torsdag kveld venter Roma i den evige stad. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glimt informerer supporterne i Roma om reglene som gjelder og annen praktisk informasjon, men også klubbens supporterkoordinator har flere advarsler:

  • «Det frarådes på sterkeste at Glimt-supportere oppsøker barer eller restauranter i området rundt stadion»
  • «Gå ikke alene og pass på hverandre»

Ekstra dimensjon

Glimt oppfordrer også folk til å gå i sivilt og «blende inn» med resten av byens turister. De ber om at Glimt-skjerfet og maskene med ansiktet til trener Kjetil Knutsen blir liggende til man er inne på stadion.

Det er trykket opp et stort antall Knutsen-masker for å gi treneren støtte.

Kampen mellom Glimt og Roma har fått en ekstra dimensjon med suspensjonen av Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos. De barket sammen i spillertunnelen etter 2-1-seieren til Glimt i det første møtet.

– Kvalitet

Roma-fansen har mobilisert, og det er ikke lenger billetter å oppdrive på Stadio Olimpico. Det er ventet omkring 70.000 tilskuere. Rundt 1700 av dem vil være kledd i gult og sort.

– Vi lå under 0-1 mot Salernitana med en omgang igjen. Nå ligger vi under 1-2 med en kamp igjen. Det blir selvfølgelig tøft, vi møter et lag med kvalitet, men vi har tro på oss selv og støtten fra våre fans, sier trener José Mourinho i et intervju med egen klubb.

Mourinho har et skadefritt mannskap å velge fra. Bodø/Glimt på sin side har usikkerhet rundt flere spillere. Blant dem er Brede Moe og Amahl Pellegrino.

(©NTB)

VILLE IKKE SVARE: Mourinho ønsket ikke å svare den norske journalisten under pressekonferansen 13.april. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer