Glatte veier på Vestlandet

Det er glatte veier og vanskelige kjøreforhold på grunn av snøvær flere steder på Vestlandet søndag morgen.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Sørvest melder om flere trafikkuhell og utforkjøringer på E 39 sørover fra Åsen mot Sandnes, uten at det er snakk om personskader.

Det er mange meldinger om svært glatte veier og vanskelige kjøreforhold på E 39 i Stavanger og Sandnes, ifølge politiet. Særlig på av- og påkjøring til E 39 er det svært glatt.

Også på riksvei 555 ved Bergen meldes det om svært glatt vei. Vest for Damsgårdstunnelen snurret en bil rundt og endte utenfor veien.

På Øvre Kråkenes er det meldt om meget glatt vei, og flere busser og biler står fast. Ifølge Veitrafikksentralen er veien stengt i påvente av strøbil.

På grunn av dårlig vær i fjellet i Sør-Norge og stengningen av Gudvangatunnelen etter brann er det søndag bare E 134 Haukelifjell og riksvei 15 over Strynefjellet som er åpne mellom øst og vest.

Søndag morgen var det kolonnekjøring på Hardangervidda og Vikafjellet, men Hardangervidda ble midlertidig stengt da en kolonne kjørte seg fast, og det er ikke klart når veien kan åpnes igjen. Vikafjellet er åpent igjen.

(©NTB)

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer