Glatte veier og ulykker flere steder i landet

Uvær og glatte veier fører til både stengte fjelloverganger og ulykker flere steder i landet. Politiet ber folk om å kjøre forsiktig.

Sognefjellet er stengt på grunn av uvær, og en ny vurdering gjøres ikke før fredag. Her fra Sognefjellshytta. Foto: Statens vegvesen / NTB
Sognefjellet er stengt på grunn av uvær, og en ny vurdering gjøres ikke før fredag. Her fra Sognefjellshytta. Foto: Statens vegvesen / NTB Vis mer
Publisert

Det er glatte veier i Trøndelag, advarer Vegtrafikksentralen midt. De ber folk om å tilpasse farten etter forholdene og kjøre forsiktig.

Allerede har det vært flere trafikkulykker i fylket tirsdag, deriblant på fylkesvei 708 Hølondvegen ved Eidsmoan i Melhus. Her er det glatt veibane, ifølge politiet i Trøndelag.

Politiet i Innlandet varsler også om glatte veier flere steder. På riksvei 15 i Vågå kjørte en personbil i grøfta i 6-tiden tirsdag morgen. Ingen ble alvorlig skadd. I 8.30-tiden kjørte en personbil inn i en lyktestolpe ved Chausseen i Løten. Ingen ble skadd i hendelsen, men også her er det svært glatt.

På fylkesvei 51 ved Valdresflye i Øystre Slidre stengt på grunn av uvær.

På fylkesvei 55 er Sognefjellet fortsatt stengt på grunn av været. En ny vurdering kommer fredag klokka 8, ifølge Vegtrafikksentralen vest.

På E6 i Nordland er Saltfjellet stengt på grunn av uvær.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer