Gjenopptar søk etter antatt omkommet kvinne i brannruinene i Ålesund

Brannteknikere gjenopptar søndag morgen søket etter den antatt omkomne kvinnen i ruinene etter bygårdsbrannen i Ålesund. En annen kvinne ble funnet død lørdag.

Det oppsto brann i en bygård på Aspøya i Ålesund natt til lørdag. Politiet antar at to personer mistet livet. Foto: Øystein Silde Frønsdal / Sunnmørsposten / NTB
Det oppsto brann i en bygård på Aspøya i Ålesund natt til lørdag. Politiet antar at to personer mistet livet. Foto: Øystein Silde Frønsdal / Sunnmørsposten / NTB Vis mer
Publisert

– Kriminalteknikere vil gjenoppta søket i dag ved 08-09-tiden. Vi holdt på til midnatt i går, men grunnet branntomtas tilstand avsluttet vi arbeidet, sier operasjonsleder Tor André Gram Frank til VG.

Politiet fikk melding om brannen på Aspøya klokka 5.45 lørdag morgen, og nødetatene var raskt på stedet. Flere personer ble berget ut av huset. I alt ble 33 personer evakuert fra det brennende huset og andre hus rundt. De fleste av dem har fått flytte tilbake.

To personer ble altså etter hvert meldt savnet. Like før klokka 18 lørdag ettermiddag opplyste politiet i en pressemelding at de fryktet at de to hadde mistet livet i brannen. Ikke lenge etter ble det gjort funn av en kvinne i brannruinene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer