Gjeng skjøt med softgun mot ungdommer på sommerleir i Ål

Politiet i Sørøst opplyser at fire ungdommer på ATV skapte frykt blant ungdommer på sommerleir ved Ål folkehøgskole da de skjøt med softgun lørdag.

Publisert

Politiet skriver på Twitter at de rykket ut til området med mange patruljer, etter at de i 18-tiden fikk melding om hendelsen.

Ifølge meldingene hadde fire ungdommer på UTV skutt med softgun og skapt stor frykt blant ungdommer som var på sommerleir.

– Takket være god lokalkunnskap har vi nå kontroll på kvartetten, og foretar en samtale med dem. Den slags atferd er noe politiet ser meget alvorlig på, og videre konsekvens mot ungdommene blir nå vurdert, skriver politiet.

Operasjonsleder Trond Egil Grot i Sørøst politidistrikt sier til NTB at ingen ble fysisk skadd, men at hendelsen skapte stor frykt.

– Per nå ser vi på dette som idiotiske guttestreker. Det er veldig spesiell atferd, og unødvendig med slikt tull. Folk ble veldig redde, og det tok mange ressurser fra oss, sier Grot.

Hva som skjer med guttene, er ennå ikke avklart.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer