Gjenåpningsplan for Oslo kan komme neste uke

Plan for gjenåpning av Oslo kan komme neste uke, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Han vil starte med å åpne det som sist ble stengt ned.

I Oslo jobber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) med en plan for gjenåpning av hovedstaden, som kan være klar neste uke. Han mener Oslo må gjenåpnes ved at de sist innførte tiltakene lettes først. Arkivfoto: Berit Roald / NTB
I Oslo jobber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) med en plan for gjenåpning av hovedstaden, som kan være klar neste uke. Han mener Oslo må gjenåpnes ved at de sist innførte tiltakene lettes først. Arkivfoto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Men da tar han forbehold om at smittesituasjonen utvikler seg i riktig retning, skriver Aftenposten. Han vil ikke sette en konkret dato, da dette kan føre til falske forhåpninger.

– Vi er nødt til å se an påskeferien og konsekvensene av den. Etter hver ferie har vi sett at ferien har ført til ekstra smitte. Da blir det veldig gærent å si at det vi egentlig driver med nå, er gjenåpning. Men jeg håper vi kan komme med noe mer konkret om hvordan rekkefølgen på gjenåpningen i Oslo blir i neste uke, sier Johansen til avisa.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer