Borat

Giuliani lurt til hotellrom med ung kvinne i ny Borat-film

Rudy Giuliani avsløres på et hotellrom med hånden i buksa sammen med en ung skuespiller som spiller journalist i Sacha Baron Cohens oppfølging til filmen Borat.

Sacha Baron Cohen lurte tidligere ordfører Rudy Giuliani inn på et hotellrom der han ble filmet sammen med en ung kvinne. Foto: AP / NTB
Sacha Baron Cohen lurte tidligere ordfører Rudy Giuliani inn på et hotellrom der han ble filmet sammen med en ung kvinne. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scenen som ble split inn på et hotellrom i New York, inkluderer en sekvens der Giuliani ligger på en seng mens hans stapper skjorta ned i buksa, med en ung kvinne like i nærheten.

Giuliani kom til hotellet i den tro at han skulle intervjues om president Donald Trumps respons på koronapandemien. Den unge kvinnen flørter med ham og inviterer ham inn i rommet, som er fylt med skjulte kameraer.

Giuliani ber om kvinnens telefonnummer og adresse mens han legger seg på senga for å stappe skjorta ned i buksa. I samme øyeblikk stormer Cohen, utkledd som kameramann, inn og skriker at kvinnen bare er 15 år gammel.

Inntil dette punktet var det ingenting som tydet på at kvinnen var mindreårig. Skuespilleren, som spiller Borats datter, er den 24 år gamle Maria Bakalova, ifølge filmbasen IMDb.

– Villere enn det høres ut

Giuliani, tidligere ordfører i New York og en nær medarbeider av Trump, meldte episoden til politiet. Men ingenting tyder på at politiet vil forfølge saken. Han har ikke selv villet kommentere.

Spaltisten Maureen Dowd, som har skrevet en profil om Cohen før filmen har premiere, tvitrer at scenen «er enda villere enn den høres ut som. Mer enn kvalmende».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer