Giske-varsler står fram i Adresseavisen

Kvinnen som sist uke leverte et varsel til Ap-ledelsen om Trond Giske, står fram med sin versjon av saken. Giske avviser innholdet i varselet som usant.

Kvinnen som i forrige uke varslet Ap-ledelsen om en hendelse med Trond Giske i 2014, står fram i Adresseavisen. Trond Giske avviser hennes versjon av historien. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Kvinnen som i forrige uke varslet Ap-ledelsen om en hendelse med Trond Giske i 2014, står fram i Adresseavisen. Trond Giske avviser hennes versjon av historien. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Giske omtalte varselet på sin Facebook-side kort tid etter at det ble kjent og avviste innholdet.

Overfor Adresseavisen sier 24 år gamle Ingrid Resell Krogstad at hun ønsker å fortelle sin versjon av saken, som er en annen enn Giskes.

Til avisa sier Krogstad at varselet handler om en hendelse på et nachspiel på Quality Hotel Panorama på Heimdal i 2014, da hun nettopp hadde fylt 18 år.

24-åringen var nyvalgt nestleder i AUF i Sør-Trøndelag da nachspielet fant sted. Giske var på det tidspunktet 47 år og stortingsrepresentant for Sør-Trøndelag, og han hadde nylig gått av som næringsminister.

Krogstad beskriver i intervjuet situasjonen med Trond Giske som førte til at hun nå har sendt inn et varsel til Arbeiderpartiets ledelse. Dette skal ha skjedd på samme nachspiel som tidligere er omtalt i et intervju i Adresseavisen med daværende valgkampmedarbeider i Trøndelag Ap, Sandra Skillingsås.

Trond Giske mener Ingrid Resell Krogstads historie er usann. Han sier til Adressa at han husker kvelden godt, og at det som beskrives, ikke har skjedd.

Han kritiserer også avisa og anklager den for å publisere anklager mot ham uten dokumentasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer