Gigantisk akvarium sprakk i hotellresepsjon

Et 14 meter høyt akvarium i resepsjonen på et kjent Berlin-hotell sprakk fredag morgen. Over en million liter vann og 1.500 tropiske fisker skapte kaos.

RASTE SAMMEN: Fredag morgen opplyser brannvesenet i Berlin i Tyskland at over 100 av deres brannmenn har rykket ut til et Radisson Blu-hotel som følge av at et 16 meter stort akvarium har slått sprekker. Vis mer
Publisert

Det sylinderformede akvariet kalt AquaDom var selve juvelen i resepsjonsområdet til Radisson Blu-hotellet i den tyske hovedstaden. En gjennomsiktig glassheis førte gjestene opp gjennom akvariet.

To personer ble skadd av splinter da glassrutene ga etter. Det er ikke klart hva som skjedde. Deler av selve reisverket til sylinderakvariet står igjen, men glasset er borte og følgelig alt vannet og de fargerike fiskene.

Akvariet var en stor turistattraksjon i Berlin. Her fra tidligere år. Foto: NTB
Akvariet var en stor turistattraksjon i Berlin. Her fra tidligere år. Foto: NTB Vis mer

Over hundre redningsarbeidere ble sendt til hotellet med verdens største frittstående sylindriske akvarium.

Politiet i Berlin ber folk og biler holde seg unna området, og Karl-Liebknecht-gaten er delvis avstengt på grunn av en «ekstrem» mengde vann i gaten, skriver politiet på Twitter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer