Gamst Pedersen i Bergen – på vei til Åsane

Den tidligere landslagsspilleren Morten Gamst Pedersen (40) er i Bergen og skriver snart under for Åsane, skriver Bergensavisen.

Morten Gamst Pedersen, her i 2019 for Tromsø, skal være klar for Åsane i førstedivisjon. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Morten Gamst Pedersen, her i 2019 for Tromsø, skal være klar for Åsane i førstedivisjon. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge BA er det medisinsk test som gjenstår før «Gamsten» er klar for Åsane på en ettårskontrakt.

Sportssjef Kåre Ingebrigtsen i Åsane ville ikke kommentere saken tirsdag formiddag.

BA var på plass da Pedersen ankom Flesland senere på dagen.

– Jeg skal prate med Kåre først, og så får vi se hva vi finner ut. Det er fint vær og litt sol, det er mørkt oppe i nord, sa Pedersen.

Ingebrigtsen har sagt at Pedersens navn ble aktuelt under en prat med hans agent Tore Pedersen på en treningsleir i Marbella i Spania, og at etter det gikk det «slag i slag».

Pedersen har 83 landskamper for Norge. De to siste sesongene har midtbanemannen spilt for Alta på nivå tre i norsk fotball. Nå blir det trolig ett nivå opp for den evigunge vadsøværingen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer