Norske Kristofer Hivju fra venstre, Kit Harington og Emilia Clarke i en scene fra «Game of Thrones.» Foto: HBO / AP / NTB scanpix
Norske Kristofer Hivju fra venstre, Kit Harington og Emilia Clarke i en scene fra «Game of Thrones.» Foto: HBO / AP / NTB scanpix Vis mer

«Game of Thrones» slutt

«Game of Thrones»-stjerne mottar behandling

«Game of Thrones»-stjerna Kit Harington (32) mottar behandling, angivelig mot stress, etter at den populære HBO-serien er slutt.

Publisert

– Kit har bestemt seg for å bruke pausen i sin timeplan som en mulighet til å tilbringe tid på et behandlingssted for å jobbe med noen personlige problemer, sier en representant for den britiske skuespilleren i en uttalelse, melder Reuters.

Uttalelsen sier ikke noe om hva slags problemer han har, men ifølge New York Posts nettside Page Six ble Harington hardt rammet av at TV-serien er over og at han får behandling for stress, utmattelse og alkoholbruk.

Ifølge nettstedet skal 32-åringen, som spiller Jon Snow i serien, ha sjekket inn på en klinikk flere uker før fantasiserien sendte sin siste episode i USA 19. mai.

Harington er gift med Rose Leslie (32), som også har spilt i «Game of Thrones». Paret giftet seg i fjor.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.