Fylkesrådslederen i Troms og Finnmark er død

Fylkesrådsleder i Troms og Finnmark, Bjørn Inge Mo, døde brått natt til søndag. Det opplyser Troms og Finnmark fylkeskommune i en pressemelding.

Fylkesrådsleder i Troms og Finnmark Bjørn Inge Mo, døde brått natt til søndag. Han ble 54 år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.
Fylkesrådsleder i Troms og Finnmark Bjørn Inge Mo, døde brått natt til søndag. Han ble 54 år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB. Vis mer
Publisert

Fylkesrådsleder i Troms og Finnmark, Bjørn Inge Mo, døde brått natt til søndag.

– Det var med sjokk vi mottok det triste budskapet om Bjørn Inge Mos bortgang. Troms og Finnmark har mistet en markant politisk leder. Våre tanker går til Bjørn Inge Mo sin familie, skriver fylkesordfører Tarjei Jensen Bech, fylkesrådets nestleder Ronald Wærnes og leder i Troms Arbeiderparti, Nils Ole Foshaug, i en felles uttalelse.

Bjørn Inge Mo ble født 16. mars 1968. Han var ordfører i Kåfjord kommune fra 2003 til 2015. Han var leder av Troms Arbeiderparti, og satt i sentralstyret i Arbeiderpartiet.

Fra 2017 var han i tillegg innvalgt på Sametinget, fra valgkrets Gáisi.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer