Funnet død: Vitne avhørt i Norge

Etter at en 21 år gammel norsk kvinne i september ble funnet død utenfor Malaga i Spania, har norsk politi avhørt et vitne i Norge.

Anne Mathea Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen ble funnet død i Torremolinos i Spania natt til 14. september. Foto: Privat / NTB
Anne Mathea Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen ble funnet død i Torremolinos i Spania natt til 14. september. Foto: Privat / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er gjennomført et vitneavhør i Sørøst politidistrikt. Derfor er det opprettet en undersøkelsessak der, sier Kristin Stavik Moshagen til Gudbrandsdølen Dagningen (GD).

Moshagen er seniorrådgiver i stab for kommunikasjon i Innlandet politidistrikt.

Betegnelsen undersøkelsessak er når politiet foreløpig ikke har nok opplysninger til å avgjøre om man står overfor et saksforhold som bør behandles som en straffesak.

Det er spansk politi som undersøker saken. Både Kripos og politiet har tidligere uttalt at de kun kan gi ut informasjon som spansk politi ber dem gå ut med.

Til GD sier Moshagen at det ikke gjøres noen etterforskningsskritt i Norge.

Ifølge spanske medier ble den norske kvinnen funnet ved et fotgjengerfelt i et boligområde i Torremolinos like utenfor byen Malaga.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer