Full stopp på Sørlandsbanen mellom Sandnes og Jåttåvågen

Togtrafikken mellom Sandnes og Jåttåvågen ble stengt tidlig mandag morgen etter melding om en påkjørsel.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk melding klokka 7.40 fra et vitne om en blodig person et par kilometer nord for ulykkesstedet i Luravika.

– En patrulje er i kontakt med vedkommende nå, og vi tror det er personen som var innblandet i påkjørselen i Luravika. Ambulanse er rekvirert til stedet, melder Sørvest politidistrikt på Twitter.

Togene står fortsatt etter hendelsen som skjedde klokka 5.25. Bane Nor opplyser at de vil ta en ny vurdering av situasjonen klokka 8.

NSBs lokaltog mellom Stavanger og Egersund, i tillegg til NSBs regiontog mellom Oslo og Stavanger, er berørt av togstansen.

– Vi jobber med å organisere alternativ transport slik at reisende kan komme seg fram. Mandag morgen er jo en vanskelig tid. Nå er det så pass tidlig at trafikken ikke er på sitt meste, men rushtiden nærmer seg. Det krever mye planlegging på en gang, sier pressevakt Gina Scholz i NSB til NTB.

Harry Korslund i Bane Nor sier til Stavanger Aftenblad at togstansen har sammenheng med at strømforsyningen på strekningen må kobles ut mens nødetatene er i virksomhet på skadestedet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer