Full stans på Rørosbanen på grunn av brann

Onsdag formiddag brøt det ut flere branner langs Rørosbanen ved Elverum. Brannvesenet har kontroll, men det er fremdeles full stans i togtrafikken.

Publisert

Politiet meldte om situasjonen kort tid før klokken 12.

Varmgang i bremser på et tog blir trukket fram som en mulig årsak til brannene, som oppsto flere steder langs Midtskogen i retning Elverum.

Situasjonen førte til full stans i all togtrafikk på linjen mellom Hamar og Elverum. Ved 15-tiden er fremdeles strekningen stengt.

– Brannvesenet opplyser at det nå er kontroll på situasjonen. Slukkingsarbeidet pågår fremdeles ved bruk av helikopter, og det er ikke lenger fare for spredning slik brannvesenet ser situasjonen, opplyser Innlandet politidistrikt.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.