Full stans i togtrafikken på Østlandet - alle regiontogene berørt

Det er full stans i togtrafikken på Østlandet, og alle regiontogene berørt. Det samme gjelder toget til Stockholm og en rekke lokaltog.

Publisert
Sist oppdatert

– På grunn av feil i signalanlegget er det full stans i trafikken på store deler av Østlandet. Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, opplyser Bane Nor.

Oslo sentralstasjon ga Bane Nor beskjed klokka 9.45 beskjed om feilen som hadde oppstått. Det dreier seg om feil på fjernstyringen, og som dermed får følger for så å si alle tog i Oslo-området.

– Feilen berører strekningen Oslo S-Lysaker, samt togene i retning Ski. Det kan komme inn tog fra Gardermoen til Oslo S, men de stopper der. Dermed vil alle togene bli berørt, sier kommunikasjonsrådgiver Gunnar Børseth i Bane Nor til NTB.

– Vi har folk ute som jobber med saken, men jeg kan dessverre ikke si noe om prognosen for feilretting. Det kan hende dette er kortvarig. Vi holder NSB fortløpende orientert, sier Børseth.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer