Full overtenning i grisefjøs i Vestfold

Et grisefjøs med flere hundre griser står i brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene er de fleste grisene reddet ut.

Et grisefjøs med flere hundre griser står i brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene er de fleste grisene reddet ut. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB.
Et grisefjøs med flere hundre griser står i brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene er de fleste grisene reddet ut. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB. Vis mer
Publisert

– Det er full fyr. Det viktige nå er å hindre spredning, sier oppdragsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt til NTB.

De fleste grisene er reddet ut, men brannen har spredt seg til flere kjøretøy.

– Det er full fyr i låven, stor strålevarme og brannen har spredd seg til kjøretøy. Det var flere hundre griser i låven, de fleste er evakuert ut. To røykdykkere er inne for å forsøke å få ut flere, sier brannmester Rune Loraas til Tønsbergs Blad.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 6.25.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer