Fryseboks-saken: Kvinnen obdusert

Kvinnen som ble funnet død i en fryseboks i Värmland, er obdusert. Flere undersøkelser gjenstår før politiet kan gå ut med noen resultater.

En norsk kvinne ble funnet død i en fryser nær Årjäng i Sverige. En tidligere voldtektsdømt norsk mann er siktet for drap. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
En norsk kvinne ble funnet død i en fryser nær Årjäng i Sverige. En tidligere voldtektsdømt norsk mann er siktet for drap. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Den avdøde kvinnens identitet er ennå ikke 100 prosent bekreftet, opplyser etterforskningsleder Linda Karlsson i en pressemelding. Alt tyder på at det er en norsk kvinne i 60-årene.

Politiet har bedt om forlenget varetektsfengsling av den drapssiktede nordmannen som var kvinnens samboer. De to bodde i Årjäng i Värmland, rett over grensa fra Norge.

– Liket av den døde kvinnen ble obdusert denne uka. Vi har fortsatt ingen resultater å rapportere om, det gjenstår flere rettsmedisinske undersøkelser og analyser av liket, sier Karlsson.

Kvinnens kroppsdeler ble funnet i fryseren i deres felles hjem tidlig i mars. Mannen har erkjent likskjending, men nekter straffskyld for drap.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer