TREKKER SEG: Gruppeleder i Porsgrunn FrP, Adrian Ness Løvsjø. Foto: FrP / NTB scanpix.
TREKKER SEG: Gruppeleder i Porsgrunn FrP, Adrian Ness Løvsjø. Foto: FrP / NTB scanpix. Vis mer

Frp-politiker trekker seg fra alle verv etter anmeldelse

Frp-politiker Adrian Ness Løvsjø har besluttet å trekke seg fra partiets lister etter å ha blitt anmeldt for underslag.

Publisert

Løvsjø skriver på Facebook at han har tatt beslutningen av hensyn til familie og kolleger, skriver Telemarksavisa. Dermed blir han ikke å finne på partiets lister til kommune- og fylkestingsvalg i år.

– Jeg håper lokallaget og partiet nå får ro til å arbeide og kjempe videre for innbyggerne, og en enklere hverdag for folk flest, skriver han.

Løvsjø sa mandag opp stillingen som rådgiver i Frps stortingsgruppe etter å ha innrømmet underslaget han er anmeldt for. Han var også gruppeleder for Frp Porsgrunn. Han søkte om permisjon, men har nå funnet ut at hans tid i politikken er over.

– Det er av hensyn til partiet at jeg gjør dette. De skal få lov til å jobbe i ro og fred fram mot valget. De skal slippe å ha spekulasjoner rundt dette, sier Adrian Ness Løvsjø til TA sent onsdag kveld.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.