Fristen for å levere skattemeldingen kan bli utsatt

Skatteetaten vil vurdere å utvide fristen for å sende inn årets skattemelding dersom de tekniske problemene på nettsidene vedvarer. Fristen er egentlig 2. mai.

Flere opplever tekniske problemer når de prøver å sende inn årets skattemelding. Vedvarer de tekniske utfordringene vil Skatteetaten vurdere å utvide fristen, som i år er tirsdag 2. mai. Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB
Flere opplever tekniske problemer når de prøver å sende inn årets skattemelding. Vedvarer de tekniske utfordringene vil Skatteetaten vurdere å utvide fristen, som i år er tirsdag 2. mai. Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Både søndag og mandag har det vært ustabilt ved innlogging på skattemeldingen, som må leveres senest tirsdag.

– Vi vil vurdere behov for forlengelse av fristen dersom det fortsatt er tekniske problemer i morgen, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal i Skatteetaten i en pressemelding.

Flere har blant annet fått feilmelding når de prøver å logge inn på Skatteetatens nettsider. Av 4,2 millioner nordmenn som har mottatt sin skattemelding digitalt i år, har hittil 3 millioner sendt inn skattemeldingen, ifølge Gjengedal.

– Vi har tatt midlertidige grep som sikrer at de som er pålogget får levert skattemeldingen, sier Gjengedal.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer