Frigir navn i drapssak i Trondheim – uklart når det blir fengslingsmøte

Det er fortsatt usikkert hvilken dag det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene som er siktet for drapet i Trondheim lørdag. Den drepte er nå identifisert.

Det er uvisst når det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene. Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en mann død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Det er uvisst når det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene. Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en mann død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert

– Obduksjon ble gjennomført i går, og den foreløpige obduksjonsrapporten har gitt politiet informasjon som er viktig for den videre etterforskningen. Av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke å gi ytterligere opplysninger fra obduksjonen på nåværende tidspunkt, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Den avdøde er 56 år gamle Stig Ola Westgård.

Det blir ikke noe fengslingsmøte søndag, opplyser politiet i pressemeldingen, slik NTB meldte søndag ettermiddag.

– Det er per nå ikke avklart om det blir fengslingsmøte mandag, sier hans forsvarer, advokat Kolbjørn Lium til NTB.

Han snakket med siktede søndag, men ønsker ikke å kommentere noe ytterligere om samtalen.

Det ble gjort forsøk på å avhøre den siktede, men på grunn av hans helsesituasjon har det foreløpig ikke latt seg gjennomføre.

Politiet fikk melding klokka 8.14 lørdag fra helsepersonell om at en død person var funnet i en leilighet på Lademoen i Trondheim. Mannen ble pågrepet på stedet da politiet kom fram.

Hendelsen skjedde i et boligstrøk med flere kommunale boliger.

Politiet jobber nå blant annet videre med vitneavhør, tekniske undersøkelser på åstedet, sikring og gjennomgang av elektroniske spor.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer