Fremdeles Telia-problemer i Askim og Sarpsborg

De aller fleste Telia-kunder har fått tilbake sine fastnettjenester etter torsdagens problemer, men kunder i Askim og Sarpsborg er fremdeles uten nett.

De aller fleste Telia-kunder har fått tilbake sine fastnettjenester etter torsdagens problemer, men kunder i Askim og Sarpsborg er fremdeles uten nett. Foto: Fredrik Hagen / NTB
De aller fleste Telia-kunder har fått tilbake sine fastnettjenester etter torsdagens problemer, men kunder i Askim og Sarpsborg er fremdeles uten nett. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

– Fortsatt er det dessverre rundt 600 kunder i Askim og 200 kunder i Sarpsborg som er uten fastnett. Vi jobber for fullt med å få tilbake tjenestene til disse kundene, melder informasjonssjef i Telia, Daniel Barhom, i en epost.

Torsdag opplevde flere kunder problemer med mobil- og fastnettet til Telia, men selskapet opplyste torsdag kveld at driftsproblemene var løst.

– Vi beklager så mye overfor de kundene som har vært berørt og fortsatt er berørt av utfallet, sier Barhom.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer