Frankrike: To babylik funnet i fryser

Likene av to nyfødte babyer er funnet i en fryser hos en kvinne sør i Frankrike. Kvinnen er siktet, mistenkt for drap.

Funnet ble gjort i Avignon i Sør-Frankrike. (Kart: Google Maps)
Funnet ble gjort i Avignon i Sør-Frankrike. (Kart: Google Maps) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

De to babyene døde ikke av naturlige årsaker, uttaler politiadvokat Florence Galtier i byen Avignon.

Hun viser til obduksjonsrapporten som slår fast at den ene av babyene var påført et slag mot hodet og at dette antas å ha utløst dødsfallet. Det er uklart om det dreier seg om skader som følge av vold eller et fall, eller om det er en annen årsak, ifølge Galtier.

Den 41 år gamle kvinnen ble pågrepet torsdag i forrige uke i landsbyen Bedoin. Dagen etter ble hun siktet og mistenkt for drap på de to babyene.

Det er ikke kjent om kvinnen er barnas mor. Begge barna er jenter. Det er heller ikke slått fast om de to babyene er tvillinger, eller om de i det hele tatt er i slekt med hverandre, uttalte Galtier mandag.

Politiet ble tipset om saken via en telefonsamtale med en mann hvis identitet og mulige forbindelse til saken er uklar.

Det har vært flere lignende saker i Frankrike de siste årene. I mars ble en kvinne i 30-årene pågrepet etter at to babyer ble funnet i en fryser i hjemmet hennes. I 2015 ble fem lik funnet i en lignende sak der moren ble dømt til åtte års fengsel. I 2009 ble en kvinne dømt til åtte års fengsel for drap på sine tre nyfødte barn – to av dem ble funnet i en fryser.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer