Fotballturnering endte i slagsmål i Bærum

Det brøt ut slagsmål mellom flere av spillerne etter en fotballkamp i en ungdomsturnering i Bærum søndag. Politiet har opprettet sak.

Publisert

En person ble slått i ansiktet under slagsmålet på Gjønnesjordet på Bekkestua og ble fraktet fra stedet i ambulanse. To andre tok seg selv til legevakt. Ingen av dem skal være alvorlig skadd, ifølge politiet.

– Det har vært en form for ungdomsturnering, og slagsmålet brøt ut mellom to lag, så det har nok vært en del involvert, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo-politiet til NTB.

– Det var nok noe som skjedde underveis i kampen som det ble litt uenighet om etter at kampen var ferdig, som utløste dette, sier operasjonslederen.

Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som skjedde, blant annet ved å sikre videoer. Det blir opprettet sak, men ingen er pågrepet. Det ene laget hadde forlatt stedet da politiet kom.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer