Fotballklubb beklager bruk av «sexdukker» som tilskuere

Fotballklubben FC Seoul legger seg flat etter at dukker som ble benyttet til å fylle tomme tribuneseter var utstyrt med reklame for sexleketøy.

Dukkene som ble brukt på tribunene i sørkoreansk fotball skaper debatt. Foto: Ryu Young-suk, Yonhap via AP / NTB scanpix
Dukkene som ble brukt på tribunene i sørkoreansk fotball skaper debatt. Foto: Ryu Young-suk, Yonhap via AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den sørkoreanske hovedstadsklubben har havnet midt i en storm av kritikk etter at fotballen i landet nylig ble gjenopptatt etter koronapausen.

Som et ledd i arbeidet med å begrense smittefaren spilles kampene i ligaen uten tilskuere, men enkelte klubber har forsøkt å være kreative for likevel å skape ramme rundt arrangementene. Et av grepene har vært å fylle tomme tribuneseter med dukker.

For Seoul FC virket grepet mot sin hensikt. Resultatet ble i stedet et ras av negativ omtale. Årsaken er at dukkene som ble benyttet var iført T-skjorter med reklame for et firma som produserer sexleketøy. Det fikk både medier og supportere til å konstatere at tribunene var fylt opp med sexdukker.

Utilgivelig feil

Det siste avviser nå FC Seoul på det sterkeste. Klubben understreker at det dreier seg om mannekenger, samtidig som den i en uttalelse på egen Instagram-konto beklager det inntrufne.

Bruken av dukkene beskrives som «en utilgivelig feil».

FC Seoul opplyser videre at firmaet som har produsert dukkene skal ha bekreftet at de er laget for å vise fram klær og andre moteprodukter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer