Fortsatt ingen som er kalt inn til avhør i etterforskningen av Stortinget

Oslo-politiet opplyser at det fortsatt ikke er noen som er avhørt i etterforskningen av om stortingspolitikere har begått bedrageri eller andre lovbrudd.

Stortinget i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Stortinget i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Etterforskningen ble beordret av statsadvokaten etter medieoppslag om at stortingspolitikere hadde brutt reglene om blant annet pendlerbolig.

– Politiet har ikke innkalt noen til avhør ennå. Det er ingen som er mistenkte, skriver politiadvokat Christian Stenberg i Oslo politidistrikt i en tekstmelding til NTB.

– Vi er i en innhentingsfase, der vi blant annet skaffer oss oversikt over regelverket for tildeling av pendlerbolig, legger han til.

Politiets etterforskning fikk konsekvenser da stortingspresident Eva Karin Hansen (Ap) trakk seg kort tid etter at den ble kjent. Hun viste da til at hun antok at hun var under etterforskning. Siden har Hansen hevdet hun i realiteten ble avsatt og at hun har fulgt reglene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer