Først sa hun at dette var et stunt - nå hevder hun det var sextrakassering

Forlot sendingen etter at kollegaen tok på brystene hennes.En video fra et mexicansk TV-program, hvor den kvinnelige programlederen Tania Reza blir sextrakkasert på direktesendt TV, har opprørt seere i en rekke land de siste dagene.

Se tekstet utdrag fra sendingen lenger ned i artikkelen.
Se hele videoen uten tekst her

Reza tok av seg mikrofonen og forlot programmet etter at hennes mannlige kollega tok på brystene hennes, og angivelig forsøkte å løfte opp skjørtet på kjolen.

Etter hendelsen bestemte det mexicanske TV-selskapet seg for å undersøke hva som egentlig hadde skjedd. Undersøkelsen førte til en overraskende innrømmelse fra de to kollegene, skriver Daily Mirror.

Sa det var et stunt


I en video postet på nettet sier Reza og hennes mannlige kollega Enrique Tovar at trakasseringen ble gjort som et stunt. Reza uttalte at de var gode venner og at hun ikke hadde blitt trakkasert.

Reza og Tovar fikk sparken etter hendelsen, og TV-selskapet publiserte en pressemelding hvor de skrev at programlederne hadde innrømmet å ha utført stuntet for at klippet skulle gå viralt. Selskapet skriver at de ikke informerte produsentene om dette, skriver Daily Mail.

De oppfordrer også Tania Reza til å ta kontakt med dem dersom innrømmelsen hennes likevel ikke stemmer overens med det som skjedde på programmet, slik at de kan støtte henne i en klage.

- Ble presset til å si det var avtalt


Men tirsdag tok saken en ny vending, da programleder Reza la ut en status på Facebook, hvor hun skriver at hun ble presset av selskapet til å si at trakasseringen var et stunt.«Takk for alle støttende kommentarer. Dessverre utøves det press fra selskaper i slike situasjoner, for å få deg til å si (eller til og med ta opptak av) at du er skyldig», skriver Reza i meldingen, og legger til:
«Om de tvinger meg til å slette dette, har jeg i det minste postet det i mine sosiale nettverk».

Kalte kollegaen hormonell


I klippet fra TV-programmet står først de to programlederne og prater, før Tovar tar tak i kjoleskjørtet til Reza, og deretter forsøker å dra henne inntil seg to ganger. Det ser ut til at hun forsøker å le det hele bort, men da kollegaen begynner å snakke om smykket hennes, og deretter tar på brystene hennes blir hun tydelig irritert og dytter ham vekk.

- Jeg kan ikke jobbe når det er som dette, sier hun.

Kollegaen reagerer med å unnskylde oppførselen hennes overfor seerne.
- Unnskyld meg, men kollegaen min er litt hormonell og hun tar av seg mikrofonen, sier han.

Ifølge Daily Mail vil Mexicos Anti-diskrimineringsråd sende en formell klage på Tovar, til tross for at det er usikkert hvem av partene som snakker sant.


Legg til sol_no på SnapChat