Deler av parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola raste sammen i forbindelse med brannen 7. januar. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Deler av parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola raste sammen i forbindelse med brannen 7. januar. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

P-husbrannen på Sola

Forsikringsselskaper har utbetalt 100 millioner etter P-husbrann

Én måned etter brannen i garasjeanlegget på Sola har forsikringsselskapene utbetalt nær 100 millioner kroner i erstatning til sine kunder, ifølge Aftenbladet.

Publisert

Det totale skadeomfanget av brannen er ennå ikke kartlagt, men det er ventet at erstatningsbeløpene vil bli mye høyere. Det var rundt 1.300 biler i parkeringshuset da den voldsomme brannen oppsto i en Opel Zafira 7. januar.

Forsikringsselskapene If, Fremtind, Gjensidige og Tryg som har flest kunder blant de uheldige bileierne som ble berørt av brannen, har til nå utbetalt opp mot 100 millioner kroner i skadeerstatning, opplyser selskapene til avisa.

If forsikring, som er selskapet som har fått flest skademeldinger etter brannen, har betalt ut 36 millioner kroner. Fremtind har utbetalt 25 millioner kroner til 103 bileiere, men tror at brannen til slutt vil koste selskapet mellom 40 og 60 millioner kroner.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.