Vis mer

Forlatt i en nedlagt dyrepark – så kom redningen

«Hjemløse» løver fikk komme hjem til Afrika.

(upublisert) Opprettet
 

Fem løver gikk en dyster femtid i møte da dyreparken deres i Romania ble nedlagt. Den nedlagte dyreparken hadde ikke resurser til å finne dem et nytt hjem, og avliving så ut til å være eneste løsning.

Men veterinæren til løvene nektet å gi opp og klarte å komme i kontakt med dyrevelferdsorganisasjonen Four Paws, som ville stille opp for løvene.

Etter flere måneder med planlegging klarte de å finne et nytt hjem til løvene. De skulle tilbake til sitt eget kontinent, et løvereservat i Sør-Afrika.

Det slitne betong-«fengselet» i Romania ble byttet ut med store boltreplasser under den afrikanske sola. Se den rørende videoen av reisen og deres første møte med deres nye hjem i videoen øverst.

«Endelig har dere kommet tilbake til deres forfedres hjemland. Velkommen hjem Lavinia, Lidia, Marin, Patricia og Tarhon Big!», skrev reservatet Lionsrock på sine nettsider.

Levert avLegg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.