Fører funnet etter trafikkulykke ved Moelv

Politiet har funnet føreren av bilen som kjørte av veien ved Moelv i Hedmark søndag morgen. Han mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Publisert

– Føreren er funnet i nærheten av der bilen kjørte ut. Han bekrefter at han var alene i bilen, skriver politiet på Twitter rundt klokken 10 søndag.

Føreren mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand, og det vil sikres bevis gjennom blodprøve. Han kjøres til traumemottaket på Lillehammer for videre behandling av helsevesenet.

Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på riksvei 213 nord for Moelv i Hedmark klokken 5.17 søndag morgen. Det var ingen til stede ved bilen da politiet kom til stedet.

– Bilen er et vrak. Vi frykter at det ligger personer i terrenget som ikke kan gi uttrykk for at de trenger hjelp, sa operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB søndag morgen.

Politiet satte inn politihelikopter i søket etter mulig skadde personer. En hundefører dro også til stedet.

– Vi har søkt etter eieren av bilen i ulike kanaler, men har ikke kommet i kontakt med vedkommende, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer