Fører av verditransportbil forsvant med 1 million euro i kontanter

Føreren av en verditransportbil er sporløst forsvunnet i Frankrike. Trolig har han tatt med seg over 1 million euro i kontanter, ifølge politikilder.

Publisert

Sjåføren, en 28 år gammel mann, stoppet kjøretøyet utenfor et av Western Unions lokaler i byen Aubervilliers nord for Paris klokken 6 mandag morgen.

Hans to kolleger gikk inn i lokalet, mens han ble igjen i bilen.

– Da de kom ut igjen var både varebilen og sjåføren borte, sier en politikilde.

Varebilen ble funnet kort tid etter noen kvartaler unna. Dørene sto på vidt gap, men både sjåføren og bager med 1,13 millioner euro var borte. Det tilsvarer over 11 millioner kroner.

De tre er ansatt i verditransportselskapet Loomis, som foreløpig ikke har kommentert hendelsen.

En lignende hendelse fant sted var i 2009, da Loomis-ansatte Toni Musulin flyktet i varebilen han kjørte. Han fikk med seg minst 11,5 millioner euro i kontanter, som var hentet fra Banque de France i Lyon. Han var på rømmen i litt over en uke før han ble pågrepet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.