Fører av elsparkesykkel utestengt for alltid etter ulykke i Gjøvik

Sjåføren av elsparkesykkelen som tirsdag stakk av etter å ha kjørt på en kvinne og et barn i Gjøvik, er utestengt for alltid av sparkesykkelselskapet.

Publisert
Sist oppdatert

Ulykken skjedde i 18-tiden tirsdag kveld. Ifølge politiet kom elsparkesykkelen i stor fart før den kjørte på en kvinne i 20-årene og et fire år gammel barn. De to falt og slo hodet i bakken i sammenstøtet, og ble sendt til legevakten for oppfølging.

Nå er føreren av elsparkesykkelen utestengt fra å bruke elsparkesykler fra Bolt for livstid – i alle 160 byer hvor Bolt opererer, skriver Oppland Arbeiderblad.

Norgessjef i Bolt, Jose Rei bekrefter at det var en av deres elsparkesykler som var involvert i ulykken.

– Det er uansvarlig. Denne brukeren er utestengt for alltid. I slike tilfeller gir vi også alltid politiet alt av relevant data om selve ulykken. Det vil si hvem som kjørte og hvor fort vedkommende kjørte. Vi samler selvfølgelig inn alt av geodata fra våre elsparkesykler, sier Rei.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer