Foreldrepar siktet for grov mishandling etter at baby døde

Et foreldrepar i 30-årene fra Sunnmøre er siktet for grov mishandling eller medvirkning til dette etter at deres fem måneder gamle baby døde.

Publisert

Paret var tidligere siktet for vold i nære relasjoner, men siktelsen er nå endret, opplyser politiet.

– Av hensyn til den videre etterforskningen er det lite vi kan gi av opplysninger i saken. Endringen som er i gjort i siktelsen, baserer seg på en samlet vurdering av de opplysninger som foreligger nå, sier politiadvokat Julie Ulstein i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiadvokaten opplyser at begge de siktede er avhørt, ingen av dem har erkjent straffskyld. De to ble først varetektsfengslet 5. august, og torsdag ble begge to varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøkskontroll.

Politiet har de siste fire ukene gjennomført en omfattende etterforskning.

– Vi bruker personell fra hele politidistriktet og har i tillegg en omfattende bistand fra Kripos. Denne intensiteten i etterforskningen regner vi med å opprettholde også de neste ukene, sier Ulstein.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer