For kinesiske gutter er det helt uimotståelig å kaste kinaputter i kummen

Torsdag feirer kineserne nyttår. Dette betyr at det er mye fyrverkeri og kinaputter i omløp.

(upublisert) Opprettet
Myndighetene i Kina går nå ut og ber foreldre om å sørge for at barn ikke leker med fyrverkeri og kinaputter alene, etter at det den siste tiden har vært flere voldsomme eksplosjoner forårsaket av barn som slipper kinaputter ned i kumhull.
Årsaken til de voldsomme eksplosjonene er trolig oftest at det har dannet seg biogasser nede i kloakk og rørsystemer.
Denne videoen er fra Jiaozuo i Henan-provinsen, og det går nesten veldig galt. En liten gjeng med barn er samlet i et smug, og da røyken har lagt seg etter at kinaputten har gått av, har en gutt havnet ned i kloakkenkummen og tviholder på kanten for ikke å falle til bunns. Ingen av barna ble skadet.
En ni år gammel gutt ble hardt skadet da en eksplosjon i kloakken i en gate i Hohhot, en by i den kinesiske provinsen Indre Mongolia, sendte ham hele tre etasjer til værs. Ulykken skjedde 8. januar.
Denne videoen er fra byen Shangqiu i Henan-provinsen. Med en voksen til stede slipper en gutt to kinaputter ned i en kum. Tre kumlokk rører på, to går høyt til værs. Og det samme gjør gutten, som pådrar seg sårskader på det ene beinet og skrubbsår i ansiktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.