Folkehøyskole-elev til sykehus etter dykkerulykke på Karmøy

En folkehøyskole-elev er sendt til Haukeland sykehus etter en dykkerulykke på Blikshavn i Karmøy i Rogaland.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 15 torsdag ettermiddag.

– Det er en folkehøyskole som har hatt dykk i nærheten av en speiderleir i Blikshavn. En av elevene fikk problemer under dykket og måtte ha hjelp. Etter hjerte- og lungeredning ble vedkommende fraktet med Sea King-helikopter til Haukeland sykehus, sa operasjonsleder Helen Rygg Ims i Sørvest politidistrikt til NTB ved 17-tiden.

Dykkerulykken skal ha skjedd i forbindelse med undervisning, men hva som gikk galt under dykket er foreløpig ukjent.

– Alle pårørende er foreløpig ikke varslet. Vi vil ikke gå ut med mer informasjon om personen før alle er informert, sier operasjonsleder John Ask i Sørvest politidistrikt til NTB klokken 5.30 natt til fredag.

Elevens tilstand er foreløpig ikke kjent, opplyser Ask.

I 21-tiden torsdag kveld opplyste politiet at de har foretatt avhør av dem som var til stede.

– Det er opprettet sak og så vil den videre etterforskningen avdekke hendelsesforløpet, sa operasjonsleder Arnt Henning Larsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.