- Folk tror jeg ligger under dyna og rister

Søndag er Geir Bakke tilbake på Åråsen stadion etter at han forlot Lillestrøm i sommer for å bli trener hos erkerival Vålerenga.

Søndag er Geir Bakke tilbake på Åråsen stadion etter at han forlot Lillestrøm i sommer for å bli trener hos erkerival Vålerenga.
Søndag er Geir Bakke tilbake på Åråsen stadion etter at han forlot Lillestrøm i sommer for å bli trener hos erkerival Vålerenga. Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

I et stort intervju med Romerikes Blad snakker Bakke om sin tid i Lillestrøm og den nye tilværelsen i VIF.

Det kokte hos LSK-fansen etter at han valgte Vålerenga.

– Har det vært så mye trøkk da? Sønnen min kom med bilder hvor jeg ble sammenlignet med Quisling (Vidkun, norsk nazistleder under 2. verdenskrig), men sånn humrer jeg bare av. Det er del av den morsomme delen av fotballen, tenker jeg, sier Bakke til RB.

Han er ikke aktiv i sosiale medier og har ikke fått med seg så mye av meldingene der.

– Har du stukket hodet ditt inn i det sirkuset, og du blir brukt i den sammenhengen, så lever jeg godt med det. Jeg lever godt med å komme på Åråsen nå også. Folk tror jeg ligger under dyna og rister liksom. Jeg gjør jo ikke det. Jeg ville blitt enormt skuffet, slik jeg er blitt kjent med LSK-fansen, om de ikke hadde markert at de synes det var ugreit.

Det er avspark 14.30 søndag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer