Folk ringer politiet og klager på at det snør

Og mer snø skal det bli.

(upublisert) Opprettet

Flere har tirsdag henvendt seg til Agder politidistrikt og klaget på at det snør. – Meldingene blir ikke prioritert, opplyser politiet.

Mellom fem og ti personer har ringt og klaget.

– Det er bare å finne seg i at man bor i Norge, og at det kommer snø, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

«Folk ringer og klager på at det snør, de kommer for sent på jobben, de får ikke avisen osv. osv. De meldingene blir ikke prioritert», skrev Agder politidistrikt på Twitter tirsdag formiddag.

– Østafjells vil det snø i hele dag. Aller mest i Aust-Agder. Det er lokalt vanskelige kjøreforhold i forbindelse med sludd og snø, sier vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen ved Meteorologisk institutt til avisen.

Ifølge Fædrelandsvennen kan det i løpet av dagen komme opp mot 40 centimeter tung, våt snø fra kysten og nordøstover i Agder-fylkene.

Avisen skriver at det så langt ikke er meldt om alvorlige ulykker på veiene, men noen har vært uheldige på glatta. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.