Flyplass i London innstiller alle avganger

Alle flyginger mandag er innstilt ved Stansted flyplass i London. Rullebanen er stengt på grunn av snø, is og tåke, melder BBC.

Snøværet i London har skapt store problemer for både trafikken og andre virksomheter i England mandag morgen. Foto: Yui Mok / PA / AP / NTB
Snøværet i London har skapt store problemer for både trafikken og andre virksomheter i England mandag morgen. Foto: Yui Mok / PA / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Også de andre flyplassene i London er sterkt påvirket av uværet.

Mer enn 50 avganger ble avlyst på Heathrow søndag, mens en av rullebanene på Gatwick ble midlertidig stengt, noe som rammet flere avganger, skriver BBC.

Værforholdene har også skapt problemer for flere tog til og fra flyplassene.

Det er ventet at de neste dagene vil bli kalde i deler av Storbritannia. Her fra kanalene i Little Venice i London søndag. Foto: Catherine Wylie / PA / AP / NTB
Det er ventet at de neste dagene vil bli kalde i deler av Storbritannia. Her fra kanalene i Little Venice i London søndag. Foto: Catherine Wylie / PA / AP / NTB Vis mer

Britiske myndigheter advarer om farlige forhold på veiene mandag morgen og bilister bes om å påregne forsinkelser i trafikken som følge av snø.

Blant annet er det meldt om store forsinkelser på den trafikkerte motorveien M25 mot London, som er stengt ved Hertfordshire på grunn av tungt snøfall. Ifølge Sky News har flere bilister vært køfast i flere timer.

Mange briter må også belage seg på å drikke ukas første kaffe- eller tekopp uten å kunne lese avisen, da levering av blant annet The Times og The Sun har blitt forsinket som følge av trafikkproblemer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer