Flyktninger får sponset førerkort

I flere kommuner kan flyktninger få dekket store deler av kostnadene med å ta førerkort.

(upublisert) Opprettet
I Åmli kommune i Aust-Agder kan flyktningene få et tilskudd på inntil 30000 kroner for å ta førerkortet. Dette er penger de slipper å betale tilbake. - Det er veldig viktig å ha førerkort når man bor i Åmli, sier flyktningkoordinator Synnøve Skree Valle til VG og påpeker at det er seks mil fra innlandsbygda til Arendal. Fremskrittspartiet reagerer på pengebruken. - Hvis kommunene får så mye i integreringsmidler at de kan bruke det til å spandere førerkort på innvandrere, er ordningen for god - og det har jeg ikke inntrykk av, sier partiets innvandringspolitiske talsmann Morten Ørsal Johansen. Det skriver VG.no. Hva mener du om dette - er det en god måte å bli integrert i det norske samfunnet på? Del gjerne din mening i kommentarfeltet under. Vi oppfordrer alle til en saklig og konstruktiv debatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.