Vis mer

Flyene står i kø på rullebanen. Så smeller det!

117 personer var om bord på Delta-flyet.

(upublisert) Opprettet
YouTube-bruker Jack Perkins fikk ikke boardet flyet sitt på Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn i USA tirsdag morgen, på grunn av dårlig vær.

Se også denne: Dette været kødder du ikke med

Rullebanen var stengt for all trafikk og Perkins filmet ut gjennom vinduet på flyplassen for å vise kona hvor mange fly som sto på bakken.

– Mens jeg filmet slo plutselig lynet ned i en 737, skriver Perkins under videon på YouTube.

Se også denne: Skikkelig flyporno. Vær så god!

Til Global News kan en talsmann for Delta Airlines bekrefte at 111 passasjerer og 6 crew-medlemmer var om bord da lynet slo ned i et Boeing 737-900ER.

– Men flyet er designet slik at hvert et lyn skal ledes vekk fra passasjerer og mannskap, og sendes ned mot bakken, forklarer talsmannen i en uttalelse.

Her treffer lynet flyene rett før landing
Seattle-baserte Owen Craft var også heldig å få noen skikkelig blinkskudd da han hadde kameraet oppe under et skikkelig uvær i april:Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.