Fly måtte snu på grunn av passasjer: - Skal ha utagert voldsomt

Et Widerøe-fly som skulle fra Bergen til Bodø måtte søndag snu lufta på grunn av en utagerende, beruset mannlig passasjer.

Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

– Flyet skulle fra Bergen til Bodø, men måtte snu til Bergen da en person utagerte mot både personale og andre passasjerer om bord. Han ble tatt kontroll på av andre passasjerer, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

Det var klokken 18.48 at politiet fikk melding om hendelsen.

– Han skal ha utagert voldsomt inne på flyet. Der skal han ha kommet med trusler mot flere folk, sier operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Flyet landet på Flesland igjen klokken 19.10.

Politiet skriver på Twitter at den berusede passasjeren nå er satt i arrest i Bergen.

Kommunikasjonssjef Catharina Solli skriver at det var Widerøe-ansatte i sivil som fikk kontroll på den middelaldrende mannen.

– Et passivt crew var på vei til jobb ved en annen flyplass og var om bord som passasjerer. Underveis oppsto en utfordring med en passasjer, som hadde en oppførsel som ikke var forenelig med å ha vedkommende om bord. Ekstracrewet trådte da til og tok kontroll på situasjonen til flyet landet, sier Solli.

Flyet tok av i retning Bodø igjen klokken 19.45.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer