Visepresidentdebatten:

Flua stjal oppmerksomheten under debatten

Mens amerikanske medier er enige om hovedtrekkene i debatten, ble et uventet besøk på hodet til visepresident Mike Pence mest diskutert på sosiale medier.

FLUE: Midt i en viktig og alvorlig debatt, finner seerne noe å more seg over: En flue som landet på Mike Pences hode, svært godt synlig på hans lyse hår. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Pence og demokratenes visepresidentkandidat sparret om politivold i USA foran TV-kameraene i Salt Lake City, landet en flue på hodet til førstnevnte. Der ble den i mer enn to minutter, og fanget oppmerksomheten til mange seere.

Teamet til presidentkandidat Joe Biden brukte ikke lang tid på å utnytte muligheten.

– Doner 5 dollar og hjelp denne valgkampen med å fly, skrev de, i et ordspill basert på at ordet for flue og å fly er det samme på engelsk.

– Han gikk konsekvent over tiden, ignorerte spørsmål han ikke likte og stilte sine egne, svarte nedlatende så kvinner ville forstå, prøvde å forsvare det uforsvarlige, og likevel fikk en flue all oppmerksomheten, skrev skuespilleren Mark Hamill.

Donald Trump skriver på sin side at visepresidenten hans vant debatten klart.

Mer sivilisert enn presidentdebatten

Kommentatorer i amerikanske medier er enige om at debatten ikke var på langt nær like kaotisk som forrige ukes debatt mellom de to presidentkandidatene. Blant annet åpnet Pence debatten med å si at det var et privilegium å være på scenen sammen med Harris, og bemerket det historiske i at en afroamerikansk kvinne er visepresidentkandidat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer