Flere tusen liter fyringsolje kan ha lekket ut i Akerselva

Flere tusen fyringsolje har trolig lekket ut i grunnen ved Ulven i Oslo og videre ut i Akerselva. Brannvesenet jobber med å samle opp oljen.

Publisert

– Nødetater er ved et firma på Ulven. Derfra har det siden helgen trolig lekket ut flere tusen liter fyringsolje ned i grunnen og ut i Akerselva. Oslo brann- og redningsetat har stanset lekkasjen, og jobber med å suge og samle opp oljen, blant annet med lenser nederst i Akerselva. Vi etterforsker saken, opplyser Oslo politidistrikt.

Brannvesenet opplyser at flere ressurser jobber med å kontrollere det mulige utslippet til elva.

– Det skal dreie seg om en større mengde fyringsolje som kan ha tatt veien fra Ulven og ut ved utløpet til Akerselva. Vi er ved utløpet av kulverten med båt og brannbiler. Vi har lagt ut lenser, opplyser brannvesenet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.