En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på denne grusveien i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen 2. juni. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på denne grusveien i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen 2. juni. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Daisy Mai Tran funnet død

Flere titalls vitner avhørt etter funn av død kvinne i Agder

Politiet har så langt avhørt mellom 60 og 70 vitner i saken der 28-årige Daisy Mai Tran ble funnet død på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder for fem uker siden.

Publisert

– Det er fortsatt noen navngitte personer som vi vet har vært i området, men som vi ennå ikke har fått avhørt. Vi har imidlertid vært i kontakt med de aller fleste, sier politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Det var klokka 05.30 søndag morgen 2. juni at 28-åringen ble funnet død på en øde grusvei på Snartemo i Hægebostad kommune. En annen kvinne i 20-årene fra Litauen ble funnet hardt skadd.

Politiet mener at de to kvinnene ble påkjørt, noe også den foreløpige obduksjonsrapporten viser.

I tillegg til å kartlegge hvem som befant seg i området, bearbeider politiet tekniske og elektroniske spor. Som en del av etterforskningen, har politiet beslaglagt flere kjøretøy i området. Dette er med tanke på å etterforske mulige spor, som kan knytte kjøretøyene til en påkjørsel.

– Vi har fortsatt fullt trøkk på saken, og kjører med tilnærmet samme bemanning i sommerferien, sier Rue.

Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.