Daisy Mai Tran funnet død

Flere titalls vitner avhørt etter funn av død kvinne i Agder

Politiet har så langt avhørt mellom 60 og 70 vitner i saken der 28-årige Daisy Mai Tran ble funnet død på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder for fem uker siden.

En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på denne grusveien i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen 2. juni. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
En kvinne ble funnet død og en annen alvorlig skadd på denne grusveien i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen 2. juni. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Det er fortsatt noen navngitte personer som vi vet har vært i området, men som vi ennå ikke har fått avhørt. Vi har imidlertid vært i kontakt med de aller fleste, sier politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Det var klokka 05.30 søndag morgen 2. juni at 28-åringen ble funnet død på en øde grusvei på Snartemo i Hægebostad kommune. En annen kvinne i 20-årene fra Litauen ble funnet hardt skadd.

Politiet mener at de to kvinnene ble påkjørt, noe også den foreløpige obduksjonsrapporten viser.

I tillegg til å kartlegge hvem som befant seg i området, bearbeider politiet tekniske og elektroniske spor. Som en del av etterforskningen, har politiet beslaglagt flere kjøretøy i området. Dette er med tanke på å etterforske mulige spor, som kan knytte kjøretøyene til en påkjørsel.

– Vi har fortsatt fullt trøkk på saken, og kjører med tilnærmet samme bemanning i sommerferien, sier Rue.

Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer