Flere passasjerer ble plutselig syke - SAS-fly måtte lande

Plutselig sykdom hos flere passasjerer og besetningsmedlemmer om bord et SAS-fly fra Malaga til Stockholm, betydde et uventet stopp i København nyttårsaften.

Et SAS-fly på vei til Stockholm fra Malaga måtte søndag gjøre et uventet stopp i København som følge av at folk om bord ble dårlige. Illustrasjonsfoto: Javad Parsa / NTB
Et SAS-fly på vei til Stockholm fra Malaga måtte søndag gjøre et uventet stopp i København som følge av at folk om bord ble dårlige. Illustrasjonsfoto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

– Det ble besluttet å lande i København for sikkerhets skyld. Vi ville ikke ta sjansen dersom det var noe på flyet som gjorde folk dårlige, sier pressesjef Irena Busic i SAS til svenske Aftonbladet.

Flyet, som hadde 140 mennesker om bord, landet uten problemer i København natt til søndag, der det vil bli undersøkt av flyteknikere.

– Vi skal prøve å finne ut om det var noe på flyet som gjorde folk dårlige eller om det var ren tilfeldighet, sier Busic.

Passasjerene er foreløpig innkvartert i København, og det er ventet at de vil kunne fortsette reisen til Stockholm senere søndag.

Det er ikke kjent hva som feilet passasjerene eller om alle er friske igjen nå.

(©NTB)

Mer om