Flere omkomne funnet i ruinene i Miami

Ytterligere åtte personer er funnet omkommet i ruinene etter den sammenraste blokka i Surfside ved Miami Beach. Dermed er 54 bekreftet omkommet.

Det ble onsdag gjort ytterligere funn av omkomne i ruinene av den sammenraste blokka i Surfside ved Miami Beach. 54 er bekreftet omkommet, og fortsatt er 86 personer ikke gjort rede for. Myndighetene har offisielt gitt opp alt håp om å finne noen overlevende. Foto: Al Diaz / Miami Herald via AP / NTB
Det ble onsdag gjort ytterligere funn av omkomne i ruinene av den sammenraste blokka i Surfside ved Miami Beach. 54 er bekreftet omkommet, og fortsatt er 86 personer ikke gjort rede for. Myndighetene har offisielt gitt opp alt håp om å finne noen overlevende. Foto: Al Diaz / Miami Herald via AP / NTB Vis mer
Publisert

Samtidig har letemannskapene offisielt gitt opp håpet om å finne noen i live. Ingen har blitt reddet levende fra ruinene siden de første timene etter at blokka raste sammen natt til 24. juni.

– Vi har tatt den ekstremt vanskelige avgjørelsen om å gå over fra et søk- og redningsoppdrag til å bare lete, sa ordfører Daniella Levine Cava i Miami-Dade fylke onsdag.

Fortsatt er 86 personer ikke er gjort rede for etter kollapsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer